Isıtıcılar

Montaj
Yanlış yöntemler, erken rulman arızalarının %16’sına neden olmaktadır
SKF İndüksiyonlu ısıtıcılar, yüksek performans için uygulamaya özel tasarımlarla gelişmiş güç elektroniği kullanır. Sonuç olarak, bir SKF indüksiyonlu ısıtıcı kullanarak, toplam sahip olma maliyeti genellikle önemli ölçüde daha düşüktür. Ergonomi ve güvenlik de operatörler için önemli bir husustur.

SKF indüksiyonlu ısıtıcıları, kullanımlarını kolaylaştıran ve güvenli kılan tasarım özellikleri ile donatılmıştır. Rulman destek kolları, ısıtma sırasında rulmanın devrilme riskini azaltır ve ergonomik olarak tasarlanmış boyunduruklar operatör yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur. Buna ek olarak, uzaktan kumanda operatörün ısıtıcıyı sıcak iş parçasından güvenli bir mesafede kontrol etmesini sağlayarak operatör güvenliğini artırır.

Sökme
SKF’nin ısıtma ekipmanı serisi, silindirik makaralı rulman iç bileziklerinin hızlı ve güvenli bir şekilde sökülmesini sağlar ve geniş bir uygulama yelpazesini kapsar. Alüminyum ısıtma bilezikleri TMBR serisi, küçük ve orta boy silindirik makaralı rulmanların iç bileziklerinin sökülmesi için tasarlanmıştır. Ayarlanabilir ve sabit indüksiyon ısıtıcıları EAZ serisi, çeşitli boyutlardaki silindirik makaralı rulman iç bileziklerinin sık sık sökülmesi için uygundur.

Diğer Ürünlerimiz